Ny ordförande i 606-förbundet sökes

Nu söker vi en ersättare till Emil Hansen som, förutom att vara vår innevarande Svenska Mästare, har deltagit i styrelsen för Svenska 606-förbundet i 5 år. Han har varit ordförande de senaste 4 åren.

Emil har gjort ett fantastiskt jobb men familjen väntar tillökning så Emil behöver göra andra prioriteringar i livet. Nu söker vi alltså hans ersättare.

Uppdraget gäller under 1 år i taget men vi vill gärna att potentiella kandidater kan utföra uppdraget under 3-4 år år.

Idag finns ett antal rutinerade styrelsemedlemmar som är väl insatta i arbetet och kan fungera som bra stöd för att komma in i arbetet och det finns en god grund och därmed goda möjlighet att ytterligare utveckla förbundet.

Arbetsuppgifter:

• Sammankalla till och genomföra styrelsemöten över telefon ca var 4:e-6:e vecka (8-12 möten per år)
  • Överordnat ansvarig för årskalendern för förbundets aktiviteter
  • Planera för och genomföra årsmöte i samband med SM (verksamhetsberättelse, resultatrapportering och motioner)
  • Tidsåtgång: totalt handlar det om 1-3 timmar per månad (inklusive styrelsemöten)

• Engagerad kappseglare

Emil står gärna till tjänst med att besvara frågor på telefon +47 941 60 955 eller på mail: ordforande@606-forbundet.se

Vänligen skicka in er intresseanmälan till peterapohl@msn.com.

Valberedningen
Peter & Aron