Åland i topp på KM

Totalresultat hela regattan: FIN 68 (Casinopaf) med ovan nämda herrar malde ned motståndet på Stockholms 606-klubbs öppna KM (int.) som gick av stapeln i helgen. En båt från Försvarsmakten försökte hejda den Åländska anstormningen; Anders Bäckström och Marcus Jaeger på SWE 405 blev tillslut tvåa efter tappert kämpande. Trea blev Thomas Lundberg och Petter Norring på SWE 890.

I själva Klubbmästerskapet knep således superstabila Thomas och Petter första platsen. Tvåa bland klubbesättningarna blev snabba Pelle Nihlmark och Joakim Ortner på SWE 868. På tredjeplatsen hittar vi välkända och välseglande Göran Bengtsson och Elke Cronenberg på SWE 472.

Utöver ovan så korades också i och med KM:et segraren i Stockholmserien som pågår under hela säsongen med KM:et som final; Pelle och Jocke på SWE 868 höll undan och tog den åtråvärda titeln.

20 båtar deltog i fem seglingar på Islingeviken utanför Lidingö. (Lördagens seglingar blev inställlda p.g.a. vindbrist). S606K meddelar också glatt att det var många nya båtar med: ”Göran och David Frick med kompisen Kjell håller sakta men säkert på att hitta fartsnörena på alldeles nyinförskaffade SWE 229. Två snabba båtar från Nyköping/Oxelösund; Team Löfgren på SWE 333 och Far och son Rehn på superfräscha SWE 914 forsade fram på banan. Och snygga ungdomarna på SWE 381; Vidde, Isabelle och Maja!”

Läs mer på www.s606k.se