Äntligen!

Äntligen!
August 11th, 2008 by admin
Efter träget kämpande i ca femton år, inkluderande ett antal pallplatser, fick Björn Lager och Pelle Lindell från GKSS äntligen kliva överst på pallen. Den extra varma applåden kom från alla oss beundrare, kompisar och konkurrenter som gladde oss med segrarna.

Tvåa kom Conny Kjellberg och Olle Jarstad från USS och trea blev Jonas Berntsson och Magnus Lundberg från StSS. Det var ganska svårseglat med smala stråk som var svåra att upptäcka. Tune up-racets stadiga vindar och rejäla sjö var borta under tävlingsdagarna, då det istället (som vanligt) var vridig frånlandsvind och lite kort, krabb sjö. Många hade ganska ojämna resultat och i sista racet åkte hela fjorton båtar på en BFD.

Stort tack till OXSS med Mats Olsson, Roger Eriksson och hela deras duktiga skara för ett väl genomfört och trevligt SM. Det var även trevligt att se att OXSS och närbelägna klubbar mönstrat så många nya 606-seglare. Vi tror att flera av dem fått lite blodad tand och kan vara sugna att vara med på fler 606-seglingar framöver. Mycket välkomna alla!

/Pelle NIhlmark