Helg i seglingens tecken.

S606k har redan startat sin träning och har redan gjort fem pass på sjön. Simon i min klubb var med och tyckte det var mycket givande träning. Roligt att 606 seglingen är fortsatt mycket start på Lidingö.

Nu är det 15 anmälda båtar till Stenungsund och jag hoppas att de får en bra regatta i det salta vattnet på västkusten.

Själv är jag lite stressad har fått ner storpråmen och arbetar för fullt att få våra juniorbåtar seglingsklara. Vi har en kappseglingskurs i klubben och vi har kört 3st teoripass och 3/5 blir första praktikpasset och då måste vi ha tre båtar i vattnet. I helgen har jag slutfört lackning av ena båtens däck efter en lagning av däcket. På egen 606 har jag målat om kölen från grått till vitt. Det kanske ser lite bättre ut men ger nog ingen mer fart, tyvärr.

Jag hoppas att hinna segla lite i klubben innan Gävle. Men tiden går alltid lite för fort för att hinna med det man vill,

/Mårten