Medlemskap – A friendly reminder

alla sponsorer

 

MEDLEMSKAP + KLISTERMÄRKE

From i år krävs medlemskap för skepparen i 606-förbundet för att ta del av och vara med i utlottningen av det fantastiska prisbordet vi erbjuder tillsammans med våra sponsorer av FSE Robline 606 Cup.

Läs om prisbordet, erhållande av lotter och utlottningen i samband med avslutningsregattan i Hudiksvall här ==>

Notera att det krävs medlemsskap innan en regatta för att du/ni skall erhålla en lott. Det går inte att i efterhand ”köpa” sig till lotter.

Man behöver inte vara medlem i 606-förbundet för att få vara med och segla en regatta (undantag är SM då både skeppare och gast måste vara medlemmar) men för att erhålla lotter till dragningen på avslutningen i Hudiksvall är medlemskap för minst skeppare ett krav.

Vi kommer inte kunna hantera varken anmälan eller betalning på plats under någon regatta utan detta måste vara gjort i god tid i förväg så vi har det i våra loggar.

Information om hur bli medlem och hur betalning sker hittar du här ==>. Är du ännu inte medlem men vill redan under regattan i Hjo samla lotter har du fortfarande några dagar på dig att gå med.

 

Sponsorernas klistermärke på akterspegeln

Som en del i att ge våra fantastiska sponsorer/samarbetspartners (FSE Robline, Happy Yachting, North Sails, zhik och Search Magazine) värde ingår att man skall ha ett klistermärke (av mindre format) per sponsor på sin akterspegel under hela säsongen. Klistermärken erhålls i samband med regattorna.

Inga klistermärken = inget utnyttjande av lotter i samband med avslutningsregattan i Hudiksvall.

Vi ser inga problem med att en båt inte skulle ha plats för att under säsongen upplåta en halva av akterspegeln för att husera några klistermärken.

PS. I skrivande stund är det 25 båtar anmälda till regattan i Hjo. Blir du nummer 26?