OrförandeOrd

Denna veckan startade 606 seglingen för mig. Först skulle vi ha start med 606 segling i klubben men många var inte klara och det blev båtmeck istället för kappsegling. Istället fick jag chansen att delta i Simons båt på Lidingö under tisdagen. Vi gick bra och kom tvåa vilket var roligt. Roliga var att det var många nya ansikten på Lidingå och många nyinköpta båtar som kommer från Åland och Finland. Nackdelen är att 606 ¨vårt kära granland tappar deltagare. Hoppas att 606 kan forsätta vara start i vårt granland.

Torsdagen vart det 606 i SRS segling i klubben. Vi vart endast två 606 på seglingen.

Förra veckan gjorde jag en transportsegling från Holland i en First 31.7.

Gälve: Jag har lite svårt att delta i Gävle då Göran är ny opererad i sitt enda friska öga. Just nu ser det inte just ut för mitt deltagande. Finna det någon som har intresse att delta så hör av er till mig. Jag saknar rorsman.

Anmälan till Gävle och SM. Amnälan i år går lite segt och första delseglingen i rikscupen var riktigt dårli med endast 7 deltagare. Även fast vi var missnöjda var vi största klass på KKKK regatta. Om du ska kappsegla anmäl dig därför det gör att flera blir lockade att delta. Målet med SM är 50 deltagare och jag tror att det inte ska vara omöjligt vi är halvägs snart.

/Ordförande Mårten