Säsongen är i full gång.

Säsongen är i full gång.
Nu har öven min säsong tagit fart.

I torsdags ar det den första seglingen i min klubb. Då min båt inte är klar inför säsongen lånade jag en klubbbåt och seglade LYS. Det var skönt att komma ut och segla för första gången denna säsongen. Våra juniorer kom igång två dagar tidigare med sin segling. Tills nu har allt arbete handlat om båtvård. Molly håller jag på att förbättrar dubbelbotten. Gamla lyfthålen gick sönder när man lyfte upp båten. Nu har jag satt in en låda runt lyftöglorna och ska tillverka ett lock. Jag ville mycket mer inför denna säsongen men nu gäller det att få den seglelbar igen. Det är alltid vikitgare att segla än mecka. Jag hoppas att kunna segla Molly nu på torsdagen. Även andra båtar är inte riktigt klara inför denna säsong i min klubb. Janne håller på att fixa kölbultar och Simon håller på att byta båt. Kanske finns det flera 606 till start denna vecka.

Jag är lite orolig inför SM vi är endast 33 anmälda båtar och det är lite för lite anser jag i dagsläget. Positivt är att vi är 27 båtar som har planer på Gävle och det är en bra start på året.

/Mårten