Ordförande i 606-förbundet

Hej på Er alla som är intresserad av 606 kappsegling.

Jag kommer att blogga på denna webbsida. Här kommer jag skriva om anmält i segling med 606 och det som händer kring 606-förbundet. Just nu är det vinter och mina tankar kring segling ligger i vila. 606-förbundet arbetar med årets kappseglingar och allt runt 606. Denna bloggsida om SM kommer jag att arbeta med och Jonas arbetar med mer 606 hemsida. allt kring 606 SM kommer att finnas på denna bloggen samt min “blogg” övrigt som händer i 606-förbundet se förbundetshemsida.

Just nu är mina tanker mer på hus renovering än segling, men det blir massa arbete under vintern med både 606-förbundet och hemma klubben.

I vår hoppas jag att det blir mer segling med min båt än båtmeck. Senaste åren har det tyvärr blivit mer meck än segling orsaken till detta är att jag har lagt ner mycket tid på “familjebåtarna” och även klubbens 606 som vi håller på att renovra upp så att de ska bli kappseglingsdugliga. Det är mycket jobb att få en gammal båt kappseglingsduglig. Alla tampar och beslag måste bytas och dras om. Båda båtarna hade “orginal” beslag från tillverkningsåret. Båda båtarna hade mycket öoämna bottnar. Förra vintern låg jag under båtarna och slipade. Nu har vi målat båtarna med epoxi